Beste Sherborne Professional,

Zoals jullie misschien al weten zijn wij hard bezig om Sherborne in Nederland op de kaart te zetten en krijgt Sherborne Bewegingspedagogiek steeds meer bekendheid. De Sherborne Vereniging zet zich hier hard voor in, en daarbij voelen we ook steun van jullie, de professionals, die Sherborne overal zo goed promoten. We worden natuurlijk extra gesteund door de mensen die lid zijn van de Vereniging, want met dat geld kunnen we ons verder ontwikkelen. En we hebben daar nu mooie plannen voor liggen.

Dit jaar hebben we iets speciaals voor onze leden:

Op donderdag 25 januari organiseren wij weer onze jaarlijkse ledenvergadering, maar niet zomaar! We beginnen met een Bewegingsworkshop door Bart Jamin√©, mede schrijver van: “het groene boekje” en van “Sherborne Bewegingspedagogiek, ontwikkelingsstimulerend bewegen”. Het zal een dynamische sessie worden, waarin alles weer eens lekker opgeschud wordt, en waarbij hij de boxen van Laban een plek geeft.

Daarna gaan we met zijn allen vergaderen onder het genot een heerlijke curry maaltijd (kip of vega).

Dit alles in Wijkgebouw de Slinger in Den Bosch.
Tijd: van 17.00 – 20.30 uur.
Kosten: voor leden GRATIS (ook de maaltijd is inbegrepen)

Denk je nu: ja, dat wil ik ook! Word dan voor 25 januari lid van Sherborne Nederland!

Je sluit je dan bij ons aan voor het verder ontwikkelen van Sherborne Nederland en je kunt ook aansluiten bij deze super inspirerende avond.

Aanmelden kan door een bericht te sturen naar sherborne.nl@gmail.com of via het inschrijfformulier!