Manon de Groot- Gommers Orthopedagoog, kindercoach, Sherborne begeleider
Ik werk met gezinnen en op scholen (basis en voortgezet onderwijs)/ dagverblijf als er vragen zijn rondom de ontwikkeling of gedrag van een kind. Mijn werkwijze is systemisch wat inhoudt dat ik altijd ouders/ verzorgers of andere betrokkenen uitnodig om te supporten. Een eerste gesprek is vrijblijvend om voor beide partijen te bezien of er een klik is en ik iets kan betekenen. Over het algemeen werk ik in de thuissituatie of op de scholen zelf. Tevens ben ik werkzaam bij een wooninitiatief voor licht verstandelijk beperkten. Neem gerust contact op ik sta u graag te woord.
Contact
Zwembadweg 22
5491 HR Sint- Oedenrode
manongommers@yahoo.nlwww.debundel.net tel:06-42901910

Eva van Vugt Praktijk Je Kind op zijn Plek – Sherborne Samen Spel begeleider
Ik ben Ouder-Kind-coach, cognitief gedragstrainer, maatschappelijk werker. Regio Eindhoven.
Doelgroep: in mijn praktijk begeleid ik ouders en kinderen (4-12 jaar) die op de basisschool problemen hebben met sociale contacten, zoals pesten en buitengesloten worden en hechtingsproblematiek. Ik leer moeders hoe ze hun kind in deze situatie het best kunnen begeleiden zodat ze de moeder kunnen zijn die ze graag willen zijn. Ik geef kinderen het vertrouwen in zichzelf terug en leer hen hoe ze handig met conflicten om kunnen gaan, zodat ze weer ontspannen en met zelfvertrouwen naar school gaan.
www.jekindopzijnplek.nlinfo@jekindopzijnplek.nl
Telefoonnummer: 06-45641187

Dans en bewegingspraktijk Loes Velter 
Loes Velter
Danstherapeut/dansdocent/gezinscoach kinderen en jongeren,kinderen uit krachtwijken,kinderen met een stoornis/verstandelijke beperking en gezinnen met kinderen hechtingsproblematiek/ stoornis. Werkzaam voor de combinatie jeugdzorg,welzijnEindhoven en eigen praktijk.
De zwijgersstraat
Tel: 0628228079
loesvelter@online.nl
www.dansjeexpressie.nl

Margreet van der Zee
Unit VI pleegzorg
Pleegzorgwerkster VIB/Sherbourne
Hypnotherapeut in opleiding
Postbus 10139
5000 JC Tilburg
Tel: 013-5309400 of 0643551652
MargreetvanderZee@kompaanendebocht.nl

Praktijk Cadans
Dorpstraat 118A
5595 CK Leende
Tel: 06-51611366
info@praktijkcadans.nl
www.praktijkcadans.nl
Omschrijving: Praktijk Cadans begeleidt ouders om hun kinderen op te laten groeien in (zelf)vertrouwen. Methoden die hiervoor worden gebruikt zijn onder meer Sherborne Bewegingspedagogiek, Video Interactie Begeleiding en spelbegeleiding. Praktijk Cadans richt zich in het bijzonder op kinderen met verlieservaringen (bv. adoptie, pleegzorg, echtscheiding) en/of een beperking (bv. autisme, ADHD, licht verstandelijke beperking).

Sunfloro
Peter Slis
Nassaustraat 35
3281 BP Numansdorp
Tel: 06-40547940
info@sunfloro.nl
www.sunfloro.nl

Praktijk Dommelen (eerstelijns praktijk met fysio / psychologie)
Liesbeth Dekker –Falkmann
Ik ben fysiotherapeute en werkzaam met vooral kinderen, deels in de praktijk en deels op speciaal basis onderwijs.Heb zelf lange tijd een pleegkind in huis gehad met een zeer groot hechtingsprobleem / psychiatrische stoornis en ik richt mij ook na een kursus in Deventer over hechtingsstoornis vooral op relatie ouders en kinderen met hechtingsproblematiek.
Bergstraat 45
5551 AW Dommelen-Valkenswaard.
Tel: 040-2048269 te bereiken tussen 9.00 en 12.00
info@praktijkdommelen.nl
www.praktijkdommelen.nl

Stephanie Goossens-Praktijk SpeelZ
Praktijk SpeelZ is een praktijk waarbij naast natuurgeneeskundige behandelingen ook Sherborne bewegingspedagogiek wordt aangeboden.
Stephanie Goossens bied Sherborne aan vanuit haar eigen praktijk, maar werkt ook samen met (basis)scholen, (medisch) kinderdagverblijven en zorginstellingen.
Werkzaam geweest als maatschappelijk werkster/casemanager binnen het AMK, jeugdzorg, de kinder en jeugdpsychiatrie en de gezinsbegeleiding.
Binnen Epilepsiecentrum Kempenhaeghe Sherborne aangeboden binnen de kindergroepen.
Momenteel nauw betrokken bij Kanjer-weekenden (gratis weekenden voor kinderen van gescheiden ouders) waarbij Sherborne en nazorg aan kinderen tussen de 6-18 jaar wordt aangeboden.
Stephanie is mede oprichtster van Sherborne Zuid Oost Brabant, platform van Sherborne aanbod, ondersteuning en expertise in de regio Eindhoven en omgeving.
www.praktijkspeelz.nl | info@praktijkspeelz.nl
Heuvel 22 a
6027 PP Soerendonk
06-12759311